web analytics
Cor Modderkolk

Behangen

Zoveel mensen, zoveel wensen! Individualisering is de trend. Iedereen wil iets van zichzelf in een woning kwijt en dat spreekt voor zich. Thuis kunt u lekker tot uzelf komen. De één doet dat in een modern interieur, de ander houdt meer van klassiek en weer een ander wenst een tijdloze uitstraling.

Wij kunnen u helpen de sfeer te creëren waar u naar op zoek bent. Wellicht is dit te verwezenlijken met een goede kwaliteit papier- of vliesbehang, wat ook erg sfeervol kan zijn. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden, meer dan u zich voor kunt stellen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanbrengen van wandafwerkingen met kwartsverven, muurverven, spachtelputz, zeer duurzame ondergrond- versterkende en decoratieve glasvezelsystemen. Het voordeel van glasvezel is dat het kleine haarscheurtjes overbrugt. Dus zeer geschikt bij slechte muren, plafonds of bij nieuw glad stucwerk ter voorkoming van haarscheurtjes.
Zoals u kunt lezen bieden wij u een zeer uitgebreid scala aan mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kunt u altijd uw wensen met ons delen.
Op basis hiervan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.

Ook op het behangwerk profiteert u van 10% korting in de periode van
30 oktober tot en met 30 maart. Wij horen graag van u.

Zie ook de mogelijke korting van 10% op uw binnenschilderwerk!

Schilderwerk
Glaswerk
Airless spuiten
Behangen