web analytics
Cor Modderkolk

Schilderwerk

Buitenschilderwerk

Onderhoud op het buitenschilderwerk is heel belangrijk. Met goed onderhouden buitenschilderwerk kan uw woning zijn waarde behouden. Daarnaast voorkomt u houtrot en niet onbelangrijk hoge kosten.

Goed schilderen is niet alleen een kleur geven aan uw huis maar betekent vooral goede voorbereiding en aandacht voor slechte verbindingen en/of plekken in uw houtwerk. Dat maakt het schilderwerk duurzamer waardoor u langer plezier heeft van uw hout- en schilderwerk.

Als we houtrot constateren met de bezichtiging van uw huis dan kunnen we dat vakkundig voor u repareren. Wij hebben hiervoor een cursus gevolgd, houtrot reparaties van Repair Care, en zijn daarmee officieel gecertificeerd. Met deze kennis en producten kunnen we nu zelf veel reparaties uitvoeren. In 95% van de gevallen kunnen we vervanging voorkomen, wat u veel kosten bespaart.

Onder buitenschilderwerk verstaan wij: het schilderen van kozijnen, deuren, ramen, dakkapellen, houten gevels en het schilderen van stenen/gestuukte gevels en vloeren.
Voor grote reparaties, bijvoorbeeld het vervangen van kozijnen, goten, windveren, dakramen en deuren, bent u bij ons bedrijf ook aan het juiste adres. Een goed advies over wat wel of niet vervangen moet worden is hier zeker op zijn plaats.


 

Binnenschilderwerk

Niet alleen buitenschilderwerk is belangrijk om goed te onderhouden. Binnenschilderwerk is net zo belangrijk om houtrot te voorkomen.

Denk aan condens op de ramen bij slechte kitnaden of verbindingen die los staan. Op deze manier kan houtrot ook van binnenuit ontstaan.

Binnenschilderwerk hoeft natuurlijk niet alleen voor onderhoud te zijn. Verandering van interieur of gewoon om uw het huis op te frissen of een ander kleurtje te geven is ook een mogelijkheid. Wij geven u daar graag een kleuradvies over.

Onder binnenschilderwerk verstaan wij: het schilderen van gevelkozijnen, binnenkozijnen, deuren, keukens, kasten, trappen, muren en plafonds.

En als u uw schilderwerk binnen laat uitvoeren in de periode van
30 oktober tot en met 30 maart
profiteert u ook nog eens van
10% korting!

Zie ook de mogelijke korting van 10% op uw behangwerk!

Schilderwerk
Glaswerk
Airless spuiten
Behangen